O viață în pași de dans: Jean Uliczay
31 Martie 2006
Numele Uliczay este unul care, fără să exagerăm prea mult, se confundă, de la un punct, cu istoria orașului Timișoara.
Publicat in Profil de timișorean
"Am dus pentru prima oară Politehnica în occident"
28 Februarie 2006
La începutul lunii mai împlinește 70 de ani. De 61 de ani, viața sa se află într-o strânsă legătură cu Poli: jucător, antrenor, consilier.
Publicat in Profil de timișorean
La răscruce de muzici și milenii
29 Septembrie 2005
Pe Ilie Stepan l-am cunoscut în urmă cu mai bine de 10 ani. Am fost surprins atunci de simplitatea și naturalețea omului pe care îl idolatrizam după ani de zile de ascultat Pro Musica și mai ales după piesa care a dus numele Timișoarei în întreaga lume.
Publicat in Profil de timișorean
Hocus pocus preparatus!
29 August 2005
Copii vrăjiți de admirație. Gălăgioși și implicați în ceea ce se întâmplă. Dornici să învețe și ei să facă la fel ca și "el”. “El” e clownul care vine în fiecare weekend, sâmbăta dimineața, în Piața Unirii să îi inițieze pe “ei” în tainele clowneriei. “Ei” sunt copiii care participă la spectacolul Hocus Pocus Preparatus.
Publicat in Profil de timișorean
Micuța Vienă
30 Mai 2005
I-am văzut în urmă cu câteva zile – în Piața Unirii, într-o duminică nu foarte de dimineață, cu câțiva stropi de ploaie îndărătnici căzând din cer parcă intenționat să ne strice bucuria. Ei – 3, 4 sau 5 anișori la vârstă, înarmați cu umbrele, pelerine de ploaie, șepcuțe și căciulițe, lipiți de buza scenei așteptând să înceapă odată, Fata moșului și Fata babei. Și ce dacă plouă?Cu bunici veseli și tătici încă somnoroși care îi țin strâns de mânuțe, micii spectatori așteaptă să înceapă spectacolul. Atunci am înțeles ce trac trebuie să ai să joci pentru un asemenea public dedicat, care pe lângă „sacrificiile” de a sta în ploaie, mai și cunosc cap-coadă, textul poveștii. Așa că, pentru public – spectacolul începe!
Publicat in Profil de timișorean
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13770891