„E și țara mea, a noastră, nu doar a lor!”
01 Decembrie 2004
În urmă cu 15 ani, timișorenii au ieșit în stradă pentru a trăi o viață mai bună. Probabil că pentru fiecare dintre ei, o viață mai bună avea o altă definiție.

Ioan Savu a fost unul dintre cei care a ieșit, atunci, în stradă. Pentru el, în zilele acelea, cea mai puternică dorință care a stat în spatele gestului său de revoltă a fost „să nu mai mintă”. Să respecte, de fapt, una dintre cele zece porunci biblice.
Publicat in Profil de timișorean
Pledoarie pentru handbal
01 Noiembrie 2004
Marius are 24 de ani, o privire profundă și un zâmbet irezistibil. „Meseria” lui: handbalist. Din păcate prea puțin rentabilă într-o țară obsedată de fotbal. Și Marius chiar își face „meseria” cum trebuie. Dovadă stă faptul că a fost singurul jucător a lui CSU Politehnica Izometal Timișoara, selecționat să joace în naționala României la Trofeul Carpați.
Publicat in Profil de timișorean
Premierea alpinistului Horia Colibășanu
01 Noiembrie 2004
Executivul Primăriei Timișoara a înaintat Consiliului Local Timișoara o propune de hotărâre privind premierea sportivului timișorean Horia Colibășanu, component al Clubului Sportiv Alternative Timișoara, care în data de 28 august 2004 a atins vârful K2, fiind primul român care a realizat această performanță.
Publicat in Profil de timișorean
„Timișoara - De la căruță la tramvai”
01 Iulie 2004
Viața generalului Tomescu, cetățean de onoare al Timișoarei se confundă în bună măsură cu istoria orașului în care trăiește din 1939 încoace. Până și clădirea în care locuiește, respiră istorie: un apartament, la etajul al doilea dintr-un imobil cochet și impozant dintr-una din zonele vechi ale Timișoarei.

Generalul Mircea Tomescu a sosit în Timișoara, în 1939, pe când avea 33 de ani, în prag de război, făcând parte pe vremea aceea din Regimentul 2 Cavalerie Roșiori. Impactul cu ceea ce însemna Timișoara și împrejurimile sale la vremea aceea a fost atât de puternic încât și acum după 65 de ani are o imagine clară a vremurilor de atunci.
Publicat in Profil de timișorean
Dr. Karoly (Karl) Kuttel
01 Octombrie 2004
În urmă cu aproape trei luni de zile, doi domni au venit la Primăria Timișoara. Cel puțin numele de familie al unuia dintre ei, ar avea o rezonanță specială în sufletul oricărui timișorean: Kuttel. Cei doi domni, unul trăind în Ungaria și celălalt în Germania sunt doi dintre descendenții unuia dintre cei mai importanți primari pe care i-a avut Timișoara: dr. Karoly (Karl) Kuttel. Ei au venit cu o propunere la Primărie, și anume de a amplasa un panou în memoria primarului Kuttel, în Piața Mocioni.
Publicat in Profil de timișorean
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13670245