Viabilizarea terenurilor pentru construcția de blocuri ANL
Consiliul Local Timișoara a aprobat Studiul de fezabilitate “ Viabilizare terenuri prin echipare cu utilități în vederea construirii de locuințe de închiriat pentru tineret prin Agenția Națională pentru Locuințe, str. Miloia - etapa III - varianta  a II-a”,  Timișoara, în valoare de 630.656 euro. Finanțarea se face din bugetul local.

Primăria Timișoara s-a implicat în programul privind construirea de locuințe de închiriat pentru tineret, fiind propus în acest scop, amplasamentul situat pe strada Ioachim Miloia – etapa III.
Conform Convenției prin care se dă terenul în folosință gratuită către A.N.L., Consiliul Local se obligă să asigure, până la finalizarea construcțiilor, utilitățile aferente (apă, canalizare, energie termică și electrică, gaze, căi de acces). Având în vedere aceasta a fost realizat Studiul de fezabilitate “Viabilizare terenuri  prin echipare cu utilități în vederea construirii de locuințe de închiriat pentru tineret prin A.N.L. Miloia”-  etapa III, Timișoara. Proiectul a fost întocmit de S.C. IPROTIM S.A.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13640132