Două noi săli de sport
Consiliul Local Timișoara a aprobat atribuirea în folosință gratuită, pe durata executării construcțiilor, către Compania Națională de Investiții “CNI” - SA a 2 terenuri în suprafață de 1.600 metri pătrați fiecare, pentru construirea sălilor de sport în Timișoara.Aceste terenuri, proprietate a Statului Român, pe care se vor amplasa sălile de sport aparțin Școlii generale nr. 6 din strada Vulturilor nr. 89A și Școlii generale nr. 25 din strada Cosminului nr. 42.
Terenurile se vor folosi în exclusivitate pentru construirea sălilor de sport. Fiecare sală de sport va avea capacitatea de 50 de locuri.

Predarea terenurilor de către Primăria Timișoara către Compania Națională de Investiții se va face pe bază de protocol.

Amplasamentele au fost hotărâte în concordanță cu strategia Primăriei Timișoara de a acoperi toate cartierele orașului nostru cu astfel de dotări.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662352