Bază sportivă pentru juniori

Consiliul Local Timișoara a aprobat Studiul de Fezabilitate privind amenajarea bazei sportive cu teren de antrenament și construcții anexe pentru juniori și copii. Baza sportivă va servi antrenamentelor sportivilor juniori. 

Studiul de fezabilitate a fost pus la dispoziție cu titlu gratuit și prevede un teren de antrenament cu gazon care va fi prevăzut cu drenaj și iluminat nocturn, precum și amenajarea unor anexe necesare desfășurării antrenamentului sportivilor juniori - cantină, centrală termică, sală ședințe, vestiare și băi, camere pentru antrenori.

Locația acestei baze va fi în zona de est a Stadionului Dan Păltinișanu, terenul aparținând domeniului public. Aici se află, în momentul de față, un teren asfaltat de handbal, care este dezafectat și nefuncțional precum și un teren dezafectat și inutilizabil care funcționa în trecut pe post de poligon auto.

În această zonă, la marginea fostului teren de rugby se află o tribună neterminată și neîntreținută. În spațiul rezultat după dezafectarea tribunei se va face o centrală termică, bucătărie cu depozit, cantină, sală de ședință, vestiare cu dușuri și WC, camere pentru antrenori.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13851920