Teren pentru Casa Ronald McDonald

CLT prin HCL nr. 160/18.04.2006 a atribuit în folosință gratuită pe o perioadă de 49 de ani o suprafață de teren de 450 metri pătrați situat în Timișoara, str. Iosif Nemoianu nr. 3,  către Fundația pentru Copii Ronald McDonald , pentru construirea "Casei Ronald McDonald” destinată cazării temporare, gratuite, a familiilor care vin cu copii la clinicile din Timișoara și care pe perioada spitalizării nu au unde să locuiască.

După terminarea lucrărilor, construcția va deveni proprietatea Fundației pentru Copii Ronald McDonald, terenul rămânând în domeniul public al municipiului Timișoara.

Toate cheltuielile legate de construirea , întreținerea și funcționarea “Casei Ronald McDonald”, precum și de implementare și derulare a programului de cazare gratuită vor fi suportate de către Fundația pentru Copii Ronald McDonald.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13639981