Studii de fezabilitate

În cele două ședințe de plen din luna septembrie, Consiliul Local Timișoara a aprobat mai multe studii de fezabilitate care vizează lucrări de investiții, la amenajări de drumuri și extinderi de rețele. 

În atenția consilierilor locali au fost aduse de către executivul Primăriei Timișoara aproape 40 de studii de fezabilitate, prima etapă în realizarea unei investiții.

Amenajări de străzi

Este vorba despre amenajarea mai multor străzi: General Stavrescu, Pius Brânzeu, Aida, Berzei, Virtuții, O. Băncilă, Veronica Micle, Strada Efta Botoca - M. Drăghicescu, Banul Severinului, Mureș, Bruxelles, Vânătorilor, Bucovina, Anișoara Odeanu, Bârzava, Grigore Alexndrescu, Jose Silva, Bogdăneștilor, sector Cassian Munteanu (pasaj CFR) - str. Dunărea, Bastilia, Intrarea Fortăreței, str. Zurich, Olarilor, Ion Rațiu, acces Intrarea Lupului - Intrarea Ursului, Progresul.

Rețele de apă-canal

Au fost votate și studii de fezabilitate vizând extinderi de rețele de canalizare pe străzile: Moise Doboșan, Louis Turcanu, Stephenson, Mircea cel Bătrân, Obreja, N. Stoica de Hațeg, Cometei, Rarău Rudăria, și extinderi de rețele de apă și canalizare pe străzile: Constantin Prezan, M. Neamțu, Mureș 160, Claude Debussy, M. Sadoveanu.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13678144