Publicitatea stradală
Au fost aprobate noi reglementări pentru afișajul urban.
Acest regulament stabilește cadrul juridic unitar pentru activitățile de publicitate stradală din municipiul Timișoara, condițiile de autorizare a acestor activități și a mijloacelor de publicitate stradală.
Regulamentul se aplică fără excepție atât pe domeniul public și privat al statului român sau al mu­nicipiului Timișoara, cât și pe proprietatea persoanelor fizice sau juridice.
Amplasarea sistemelor publicitare sau a panourilor publicitare pe do­me­niul public sau privat al sta­tului român sau al municipiului Timișoara se va face în conformitate cu legislația în vigoare.
Amplasarea sistemelor publicitare sau a panourilor publicitare pe dome­niul public sau privat al statului român sau al municipiului Timișoara, cât și pe proprietatea persoanelor fizice sau juridice se va face cu acordul expres al proprietarilor de drept.
Activitățile de publicitate stradală și amplasarea sistemelor publicitare sau a panourilor publicitare se vor realiza pe baza unei autorizații eliberate de Primăria Municipiului Timișoara.
În zonele de protecție a monumentelor istorice specificate este interzisă amplasarea sistemelor publicitare și informative, a panourilor publicitare care nu au obținut avizul Direcției pentru Cultură, Culte și Patrimoniu Cultural Național a Județului Timiș.
Instalarea de sisteme publicitare, panouri publicitare este interzisă în parcuri, pe arbori și în zonele verzi amenajate.
La mai puțin de 50m de intersecții, în prospectul drumului public, se pot amplasa sisteme publicitare și panouri publicitare cu avizul Comisiei de circulație obținut anterior autorizării.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397522