Podul de la Uzina de Apă
Vor fi realizate mai multe mari lucrări de investiții pentru o mai bună circulație.
Podul peste canalul Behela ce asigură legătura dintre strada Uzinei și strada Rozelor se află într-o avansată stare de degradare.
Asupra structurii de rezistență a podului nu au fost executate recent lucrări de întreținere sau reparații, astfel că podul a ajuns într-o stare care nu mai conferă siguranță traficului auto.
Datorită stării total necorespun­zătoare a struc­turii existente din punct de vedere a capacității portante și a gabaritului, s-a pro­­iectat o nouă structură de tra­ver­sare, realizată din dală de beton cu grinzi metalice în­globate.
Durata de rea­lizare este esti­mată la 15 luni.
Valoarea totală (inclusiv TVA) a realizării Podului de la Uzina de Apă este estimată la 1.332,885 mii lei, reprezentând 316,954 mii euro, conform devizului general.
Finanțarea studiului de fezabilitate s-a făcut din bugetul local aprobat pentru anul 2009, după care au fost aprobate studiul de fezabilitate și realizarea investiției.
Amenajare strada Musicescu
Consilierii locali au dat undă verde Studiului de fezabilitate pentru amenajarea străzii Musicescu, care a fost realizat cu bani de la bugetul local și au aprobat și realizarea investiției. Durata de realizare este de 27 luni. Investiția se va realiza în decurs de 24 luni. Valoarea totală (inclusiv TVA) a investiției ,,Amenajare strada Musicescu” este estimată la 15.908,572 mii lei, reprezentând 3.794,712 mii euro, conform devizului general. Realizarea lucrării, va îmbunătăți considerabil viabilitatea și starea tehnică a părții carosabile și implicit confortul și siguranța utilizatorilor, fiind prevăzute parcări, piste de bicicliști, trotuare, spații verzi. Sectoarele supuse amenajării totalizează o lungime de 4137: între Calea Urseni și str. Hebe; str. Musicescu 105-107; între intersecția Căii Urseni cu str. Musicescu și str. Musicescu 105-107; între intersecția Căii Urseni cu str. Musicescu și cca. 500 m după intrarea la uzina de apă Aquatim. Sectorul de stradă de pe Calea Urseni înspre comuna Giroc s-a amenajat.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13678065