Aderare europeană

Timișoara vrea să devină membră a Asociației "European Cities Marketing".

Asociația “European Cities Mar­keting”(E.C.M.) este principala re­­țea a Centrelor de Informare Turistică și a Birourilor de Congrese care oferă membrilor oportunități de afaceri, schimb de experiență și colaborare la nivel operațional.

Este o organizație cu sediul la Dijon, Franța, care promovează interesele comune a 134 de orașe mari din 32 de state europene. Membrii Asociației “European Cities Marketing” sunt orașe importante la nivel regional, au o dimensiune internațională și peste 100.000 de locuitori.

În prezent niciun alt oraș din România nu este membru, dar CLT a aprobat aderarea.

Beneficiile pentru Timișoara, prin aderarea la asociație, ar fi următoarele: Timișoara va avea vizi­bilitate europeană și va avea parte de lobby și promovare turistică datorită faptului că Infocentrul Turistic Timișoara intră într-o rețea europeană a Centrelor de Informare Turistică; Infocentrul nostru va putea intra în rețeaua europeană de City Cards și va putea face schimb de experiență cu ceilalți membri E.C.M., având acces la educație și dezvoltare profesională; va avea acces la date statistice europene, iar Timișoara va fi inclusă în bazele de date.

După trimiterea formularului de încriere, asociația va analiza cererea noastră.

În cazul acceptării, pasul următor este plata taxei de membru 2.200 euro aferentă anului 2010.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13327689