Reglementare referitoare la concesionari
Proprietarii caselor din Calea Martirilor au cerut sã le fie vândute terenurile aferente.

Consiliul Local a aprobat vânzarea terenurilor aferente construcțiilor realizate de către S.C. Braytim S.R.L., în zona Calea Martirilor nr. 51, către proprietarii construcțiilor, ti­tulari ai contractelor de concesiune, te­renuri aflate în proprietatea pri­vată a municipiului Timișoara.
A fost revocată prevederea “Pe toată durata prezentului contract terenul concesionat rămâne în pro­prietatea concedentului” din contractele de concesiune încheiate de municipiul Timișoara cu proprietarii construcțiilor realizate de către S.C. Braytim S.R.L.
Prețul de vânzare al terenului va fi stabilit de către un evaluator autorizat, raportul de evaluare urmând a fi supus aprobării Consiliului Local.
Vânzarea efectivă a terenurilor se va efectua în urma realizării unui bilanț al terenurilor de către o persoană autorizată în lucrări de topo-cadastru.
Terenul arabil a fost parcelat și scos din circuitul agricol pentru construirea de case individuale de către S.C. Braytim S.R.L. și atribuit fiecărui proprietar de casă (cu suprafața cuprinsă între 300-600 mp) cu contract de concesionare.
Din 28.11.2008 S.C. Braytim S.R.L. nu mai are în concesiune nici o suprafață de teren, acesta fiind concesionat către proprietarii construcțiilor.
Asociația de Proprietari din Calea Martirilor nr. 51 a solicitat Consiliului Local ca terenurile concesionate sau închiriate să fie vândute proprietarilor de locuințe.Proprietarii caselor din Calea Martirilor au cerut sã le fie vândute terenurile aferente.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13327751