Un nou regulament pentru Consiliile Consultative de Cartier
În urma inițiativei Consiliului Consultativ al Cartierului Calea Lipovei - I.I. de la Brad, de a îmbunătăți regulamentul de funcționare al Consiliilor Consultative de Cartier, Primăria Timișoara a organizat o dezbatere publică pentru a consulta cetățenii în această problemă.

Dezbaterea publică a avut loc în data de 10 februarie, propunerile înregistrate atunci fiind introduse într-un proiect de hotărâre de consiliu local care modifică vechiul regulament.

Consiliul Local Timișoara a aprobat acest nou Regulament de funcționare a Consiliilor Consultative de Cartier, care cuprinde peste 90% din propunerile făcute de cetățeni cu ocazia dezbaterii publice.

Noul Regulament – cadru de funcționare a Consiliilor Consultative de Cartier poate fi consultat fie la sediul Primăriei Municipiului Timișoara sau pe site-ul municipalității, www.primariatm.ro, la secțiunea Hotărâri de Consiliu Local, HCL nr. 29/22.02.2005.

Consiliile Consultative de Cartier sunt instrumente de participare cetățenească pentru îmbunătățirea procesului decizional în administrația publică locală, în scopul realizării în comun a unor acțiuni, lucrări, servicii și proiecte de interes public local.

Până în momentul de față s-au înființat 11 consilii consultative de cartier din cele 13.


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13327790