Plan Urbanistic de Detaliu “Zonă rezidențială Calea Buziașului - IV”
Consiliul Local Timișoara a aprobat Planul Urbanistic de Detaliu “Zonă rezidențială Calea Buziașului - IV”, Timișoara, și care se va integra în prevederile Planului Urbanistic General Timișoara și are o valabilitate de 10 ani.

Terenul studiat în cadrul acestui Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) este situat în intravilanul extins al Timișoarei, în zona de sud a Căii Buziașului. Zona în care este situat terenul este o zonă de locuințe și funcțiuni complementare, în regim de înălțime P-P+2, respective peste P+2, cu caracter preponderant rezidențial.

Zona studiată care face obiectul acestei documentații, nu se află în zonă protejată sau de protecție a monumentelor istorice, respectiv zone de interes deosebit pentru care este necesar avizul Consiliului Județean Timiș.

Prin P.U.D. – “Zonă rezidențială Calea Buziașului - IV”, Timișoara se propune lotizarea terenului studiat pentru funcțiunea de locuințe și parțial funcțiuni mixte de locuințe și servicii, precum și realizarea drumurilor de deservire și echiparea tehnică aferentă.

Accesul pe parcele se va face din Calea Buziașului prin extinderea drumului propus prin documentațiile aprobate anterior.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13851971