Michael Guest - Cetățean de Onoare al Timișoarei
Consiliul Local Timișoara, la propunerea primarului Gheorghe Ciuhandu i-a acordat titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Timișoara, Excelenței Sale Domnului Ambasador MICHAEL GUEST, pentru întreaga sa activitate, de promovare a imaginii municipiului Timișoara.

Excelența Sa a preluat funcția de Ambasador al SUA în România pe data de 24 septembrie 2001. Având o vechime de 20 de ani în serviciul diplomatic al SUA, s-a specializat în afaceri europene.

Pe tot parcursul mandatului, Excelența Sa a sprijinit constant dezvoltarea municipiului Timișoara, atât din punct de vedere economic cât și din punctul de vedere al promovării principiilor democrației și drepturilor omului. De asemenea, a promovat imaginea Timișoarei în toate activitățile economice organizate de guvernul american.

Primăria Timișoara a beneficiat de sprijinul direct al Excelenței Sale în promovarea economică, prin căutarea de soluții de finanțare a numeroaselor proiecte prioritare ale orașului nostru.

Menționăm că predecesorul său, Excelența Sa Ambasadorul James Rosapepe este de asemenea, din 29 ianuarie 2001, cetățean de onoare al orașului Timișoara.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13678133