Premieră pentru România
De Ziua Timișoarei va avea loc prima colaborare concretă între Primăria Municipiului Timișoara și Consiliul Județean Timiș în vederea promovării candidaturii Timișoarei la titlul de Capitală Culturală Europeană.
Este vorba despre organizarea unui spectacol de animații 3D, sâmbătă 30 iulie, în Piața Unirii, pe fațada clădirii Palatului Baroc, Muzeul de Artă din Timișoara.
Show-ul va dura circa 10 minute și reprezintă o premieră pentru România. După ce astfel de proiecții au fost făcute la Dubai, Shanghai, Paris sau Budapesta este rândul Timișoarei să găzduiască un asemenea spectacol.
Spectacolul este realizat de firma BordosArtWork din Budapesta, care a realizat și spectacolul ocazionat de încheierea președinției Ungariei la Uniunea Europeană, în data de 26 iunie 2011. Spectacolul poate fi vizionat pe site-ul www.bordos.eu.
Pentru a putea susține financiar acest spectacol costurile au fost împărțite între Primăria Municipiului Timișoara și Consiliul Județean Timiș. La buna realizare a proiectului participă Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, Filarmonica Banatul din Timișoara și Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely din Timișoara.


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13667165