Cursuri pentru scrierea de proiecte europene

15 funcționari din Primăria Timișoara vor beneficia în perioada noiembrie - decembrie de cursuri de instruire gratuite pe tema fondurilor structurale. Cursurile sunt asigurate de Unimpresa România. 

Intervenția Comunității Europene prin intermediul fondurilor structurale nu se adresează doar României în întregul său ci regiunilor și orașelor, pentru a le permite acestora să joace un rol strategic și competitiv. Fondurile Structurale puse la dispoziție de UE pot deveni o rampă de lansare pentru economia românească, și în particular, pentru cea a orașului Timișoara. Mecanismul este similar cu cel folosit în alte țări (Spania reprezintă un exemplu semnificativ), dar este nevoie de persoane pregătite care să îi ajute pe beneficiari să folosească eficient aceste fonduri și să găsească soluții pentru depășirea mecanismelor birocratice. Acordul semnat între Primăria Timișoara și UNIMPRESA merge pe aceasta cale, având fixate aceste obiective.

Pregătirea reprezentanților Primăriei Timișoara pe aceste probleme, va permite administrației publice să utilizeze în cel mai scurt timp și în modul cel mai eficient resursele puse la dispoziție. Sponsorii sunt companiile cu capital italian: ENEL; EUROHOLDING, RECONTA, R.G.B.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397236