Ajutoare pentru încălzirea locuințelor
Chiar dacă Ordonanța de Urgență a Guvernului privind  acordarea de ajutoare pentru încălzirea locuinței și asigurarea fondurilor necesare în vederea furnizării energiei termice și gazelor naturale pentru populație, precum și unele măsuri pentru întărirea disciplinei financiare a apărut în 18 septembrie 2003, Normele Metodologice de aplicare a acesteia și formularele nu au fost publicate decât 21 octombrie 2003.

Conform Hotărârii Guvernului nr. 1206/2003, CALOR a tipărit la sfârșitul săptămânii trecute formularele care trebuie completate de către cei care beneficiază de prevederile acestor acte normative. Formularele sunt distribuite prin intermediul celor 16 puncte de lucru ale CALOR, putând fi ridicate de către consumatorii individuali sau de către reprezentanții asociațiilor de proprietari/chiriași. După completare formularele se vor depune la același punct de lucru de unde a fost ridicate, până la 31 octombrie, conform Normelor metodologice elaborate de Guvernul României. Aceste formulare urmează să fie verificate de către reprezentanții Primăriei și ai CALOR.

Vă prezentăm în continuare Condițiile de acordare și cuantumul ajutorului pentru încălzirea locuinței, conform Ordonanței de Urgență nr. 81/18 septembrie 2003.
 

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13670309