Cetățenii sunt avertizați să fie atenți
Lucrări ilegale de deratizare și dezinsecție
În luna octombrie a acestui an au fost înregistrate mai multe reclamații la primărie, ce vizează diverse firme ce execută ilegal lucrări de deratizare. În urma acestor sesizări, în data de 10.10.2003, inspectori ai Serviciului Administrare Mediu Urban au făcut verificări pe teren, depistând pe Calea Girocului din Timișoara, 3 persoane care susțineau că sunt angajați ai firmei SC DERATOXIC SRL din Reșița și sunt autorizați de Primăria Municipiului Timișoara să efectueze lucrări de deratizare și dezinsecție în municipiul nostru.

La verificările efectuate împreună cu Secția 2 Poliție s-a constatat că societatea mai sus menționată nu deține autorizație de funcționare din partea instituțiilor abilitate din județul Timiș, două persoane nu posedau acte de identitate, cea de-a treia fiind dată în urmărire de către organele de Poliție pentru furt și înșelăciune. De asemenea, aceste persoane nu erau calificate pentru a efectua astfel de lucrări, nu ofereau garanție privind calitatea lucrărilor, produsele utilizate nu erau omologate, iar sumele încasate pentru aceste servicii nu aveau nici o bază de calcul legală.

Pentru cele constatate, SC DERATOXIC SRL a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 10.000.000 lei, în conformitate cu prevederile Hotărârii de Consiliu Local nr.
349/2002.

Primăria Municipiului Timișoara atenționează pe această cale toți cetățenii municipiului să nu permită accesul în imobile, pentru efectuarea lucrărilor de dezinsecție și deratizare decât operatorilor autorizați. Aceștia vor trebui să prezinte autorizații vizate la zi de instituțiile abilitate și să ofere garanție pentru lucrările efectuate.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13851806