Portal pentru mobilitate
Portal pentru mobilitate
 
În scurt timp, pe www.primariatm.roși pe www.ratt.ro, cei interesați vor putea afla modul optim în care pot ajunge dintr-o parte în alta a orașului folosind mijloacele de transport în comun. Mai precis, doritorii vor avea opțiunea de a tasta la calculator locația din care doresc să plece și locația unde doresc să ajungă pe raza municipiului Timișoara, iar calculatorul le va afișa modul în care traseul dorit poate fi parcurs folosind mijloacele de transport în comun din Timișoara.
 
De asemenea, site-ul va conține și pistele pentru bicicliști, hărțile mijloacelor de transport în comun, punctele de vânzare a biletelor. Site-ul va putea fi accesat și de pe iPhone.Site-ul va fi bilingv, româno-englez și va fi funcțional începând cu data de 10 octombrie. Site-ul va putea fi accesat și de pe iPhone.

 
Acest portal pentru promovarea mobilității cu mijloace de transport în municipiul Timișoara este realizat de Primăria Municipiului Timișoara în cadrul proiectului PIMMS TRANSFER, toate costurile fiind suportante din fonduri din cadrul proiectului.
 
Proiectul PIMMS TRANSFER cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul European de Dezvoltare Regională prin intermediul Programului de Cooperare Interregională INTERREG IVC are drept scop transferul de bune practici de la regiunile dezvoltate precum Londra(Anglia), Graz (Austria), Stockholm (Suedia), Treviso (Italia), Frankfurt (Germania), Almada (Portugalia), Serres (Grecia) către regiunile inițiatoare din care fac parte Timișoara, Sofia, Gdansk (Polonia), Bratislava (Slovacia) privind măsurile luate în vederea încurajării mobilității populației cu mijloace de transport ușoare.
 
 
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13851790