Săptămâna calității Timișorene
Primăria Municipiului Timișoara și Asociația Generală a Inginerilor din România – Filiala Timiș, în colaborare cu diverse instituții locale, organizează în perioada 7-11 noiembrie 2011 „SĂPTĂMÂNA CALITĂȚII TIMIȘORENE”, manifestare aflată la a XI-a ediție și care face parte din campania pentru promovarea calității în toate domeniile de activitate.

œSăptămâna Calității Timișoreneœ se desfășoară concomitent cu săptămâna Europeană a Calității și tema din acest an este „Calitate pentru bune rezultate!”, în această perioadă fiind programate simpozioane, mese rotunde, conferințe și seminarii pe tema calității, în mai multe instituții din Timișoara.
Pentru prima oară, în programul Săptămânii Calității Timișorene a fost introdusă o secțiune dedicată Calității în Cultură, care va avea loc vineri, 11 noiembrie 2011, la Galeriile Jecza, Calea Martirilor 51/52. Simpozionul vizează prezentarea de modele de bună practică în domeniul cultural - modalități de promovare și recuperare a patrimoniului - în perspectiva candidaturii Timișoarei pentru titlul de Capitală Cultuală a Europei.

Deschiderea oficială a Săptămânii Calității va avea loc  luni, 7 noiembrie, ora 12.00, în sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara.
 
Primar,
Gheorghe CIUHANDU

 
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13639973