A cincea ediție a Târgului de Primăvară
Aflată la a cincea ediție, manifestarea este așteptată de timișoreni.

Datorită succesului de care s-a bucurat până acum, Primăria Municipiului Timișoara va organiza în perioada 30 martie  - 18 aprilie 2012, a cincea ediție a Târgului de Primăvară, dedicată Sărbătorilor Pascale.

Perioada a fost aleasă ținând cont de faptul că anul acesta Paștele Catolic și cel Ortodox nu sunt în aceeași perioadă.
În Piața Victoriei vor fi amplasate mai multe căsuțe unde se vor comercializa ouă încondeiate, cozonaci, pască, flori, icoane, decorațiuni și ornamente de sezon. Ca și anul trecut, pe platoul din fața Operei va fi amplasat un cuib uriaș cu ouă colorate și iepurași vii. De asemenea, vor avea loc diferite manifestări artistice pentru toți timișorenii.

Comercianții care doresc să participe la Târgul de Primăvară pot depune dosarele, în perioada 8 martie – 16 martie 2012 la Primăria Municipiului Timișoara, camera 12.

Acestea vor conține: copie xerox după actele firmei, listă cu produsele comercializate (format electronic și pe hârtie), foto cu căsuța (dacă este cazul).

Surpriza din acest an va fi Atelierul Iepurașului și Roata olarului.


Biroul Relații Publice.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397480