Lansare I'Velo în Timișoara
Marți, 10 aprilie, la ora 11.00, Asociația Green Revolution împreună cu Primăria Municipiului Timișoara lansează primul centru” I LoveVelo” din Timișoara, amplasat în centrul orașului, respectiv în Parcul Justiției.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 11.00, în zona destinată noului centru din parcul Justiției și va fi urmat de un tur ciclist de 15 minute, pe traseul: Parcul Justitiei - Academician Alexandru Borza – B-dul Michelangelo - Pod Michelangelo - B-dul Pârvan – B-dul Mihai Viteazul - Podul Mitropolit Șaguna - Parcul Justiției.

Proiectul “I Love Velo” este cel mai mare program de bike-sharing din România. Sistemul organizat de Asociația Green Revolution are drept scop  promovarea mijloacelor de deplasare alternativă.

Misiunea “I’Velo” vizează introducerea graduală a bicicletei în peisajul vieții urbane, atât pentru recreere cât și ca mijloc de transport alternativ, sănătos, cu impact minim asupra mediului.


Biroul Relații Publice

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397601