Primul centru I'Velo la Timișoara
Asociația Green Revolution împreună cu Raiffeisen Bank au lansat astăzi, în prezența viceprimarului, Adrian Orza, precum și a numeroși iubitori ai plimbărilor pe două roți, primul centru ”I LoveVelo”, localizat în Parcul Justiției din Timișoara.
 
Evenimentul a fost marcat de un tur ciclist, pe traseul: Parcul Justitiei - Academician Alexandru Borza – B-dul Michelangelo - Pod Michelangelo - B-dul Pârvan – B-dul Mihai Viteazul - Podul Mitropolit Șaguna - Parcul Justiției, prilej cu care au fost testate noile biciclete.

Proiectul “I Love Velo” este cel mai mare program de bike-sharing din România. Sistemul organizat de Asociația Green Revolution în orașul nostru beneficiază de  sprijinul Primăriei Timișoara, având drept scop comun promovarea mijloacelor de deplasare alternativă.

Centrul din Timișoara, al optulea, alături de cele deja existente în București, Cluj-Napoca, Iași, Brașov și Constanța, pune la dispoziție pentru închiriere 100 de biciclete.

Acestea sunt acordate spre folosință temporară, programul având atât o componentă gratuită, cât și una cu plată. Închirierea lor se face fie direct la centrul de închiriere, fie prin rezervare online pe www.ivelo.ro.

Componenta gratuită se adresează tinerilor cu vârsta sub 16 ani și pensionarilor, care vor putea închiria bicicleta timp de 2 ore, pe baza carnetului de elev, respectiv a talonului de pensii.

Componeneta cu plată se adresează persoanelor care nu se încadrează în statutul de gratuitate, iar închirierea bicicletei se va putea face pe baza actului de identitate. Tarifele de închiriere sunt de 3 lei pentru 1 oră și 15 lei pentru 24 de ore.

Centrul I’Velo va funcționa după următorul program:

APRILIE – MAI 2012:    Luni-Vineri  11:00 – 19:30
                                         Sâmbătă-Duminică 10:00 – 19:30


IUNIE – AUGUST 2012:     Luni-Vineri  11:00 – 21:30
                                               Sâmbătă-Duminică 10:00 – 21:30


SEPTEMBRIE – OCTOMBRIE 2012: Luni-Vineri  11:00 – 19:30
                                                                  Sâmbătă-Duminică 10:00 – 19:30              

I’Velo, cel mai important proiect multianual de bike-sharing din România, a fost lansat în 9 mai 2010 de Green Revolution și Raiffeisen Bank, sub patronajul Ministerului Mediului și Pădurilor; este un program cu o amprentă de carbon scazută și cu cea mai mare acoperire geografică din țară.

Biroul Relații Publice

Comunicat
Foto 1, Foto 2, Foto 3, Foto 4
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13409369