Tramvaiul Copiilor
Vineri 1 iunie, copii sunt invitați la plimbare cu Tramvaiul Copiilor.

Este vorba despre vagonul restaurant Timiș care îi va aștepta pe micuți în Piața Libertăți vineri dimineață, puțin înainte de ora 10.00. Acesta va pleca la ora 10.00 din Piața Libertății înspre Piața 700 – Catedrală – Piața Maria – Piața Bălcescu – Piața Crucii – Banatul – Piața Traian – Prefectură și înapoi în Piața Libertății. Tramvaiul va opri în toate stațiile de pe traseu și va ajunge în dreptul Parcului Copiilor la timp pentru deschiderea de la ora 11.00.

 Tramvaiul copiiilor va circula din oră în oră pe acest traseu toată ziua de vineri, ultima plecare din Piața Libertății fiind la ora 20.00.

La această ultimă tură vagonul va circula până în Piața Traian de unde se va retrage fără pasageri în depoul din Badea Cârțan.

Călătoria cu Tramvaiul Copiiilor este gratuită pe tot parcursul zilei de vineri 1 iunie atât pentru copiii, cât și pentru însoțitori.

Vă așteptăm cu drag!


Regia Autonomă de Transport Timișoara

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 03.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13833486