Măsuri de combatere a insectelor
Primăria Municipiului Timișoara, continuă lucrările de aplicare de tratamente la sol pentru combaterea muștelor și țânțarilor iar, începând cu data 12 iulie 2012, acestea vor alterna cu tratamente aplicate aerian (cu helicopterul), pe spațiile verzi aparținând municipiului.

Temperaturile ridicate din ultima perioadă au determinat condiții favorabile de înmulțire a insectelor producătoare de disconfort pentru populație și purtătoare de boli transmisibile la om, fapt pentru care sunt necesare măsurile de combatere a acestora.

Prin urmare, substanțele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății și nu pun în pericol populația și animalele. Totuși, atenționăm pe această cale crescătorii de albine din municipiul Timișoara să limiteze pe cât posibil zborurile acestora, deoarece în condiții de soare puternic și insolație, pot fi afectate albinele aflate în zbor.

Ținând cont de aceste aspecte, Primăria Municipiului Timișoara prin Direcția de Mediu, face apel la toți cetățenii, persoane fizice, juridice, instituții, societăți comerciale, asociații de proprietari/locatari, etc. să ia măsuri urgente de combatere a acestor insecte.


VICEPRIMAR,
DAN DIACONU


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397456