Sistem inovator în autobuzele RATT
În urma sesizărilor primite cu privire la nefuncționarea instalației de climatizare în autobuzele scurte, R.A.T.T. a introdus în premieră o comandă de acționare a climei de la distanță.

Facilitatea se pretează autobuzelor Mercedes scurte din parcul Regiei și este o funcție a sistemului de monitorizare existent. În acest fel, atât pornirea și oprirea climei în autobuzele scurte, cât și suprevegherea funcționării acestor instalații se realizează începând de mâine, 12.07.2012, prin Dispeceratul central al R.A.T.T.

Acest sistem de comandă la distanță se înscrie în preocuparea permanentă a Regiei Autonome de Transport Timișoara de a asigura cele mai inovatoare tehnologii pentru confortul clienților noștri.

În buna tradiției, sistemul este o premieră pentru România în domeniul transportului public, asemeni primului tramvai tras de cai și a primei linii electrificate de tramvai.


Șef Birou Relații Publice
Silvia OPREA 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13409350