RATT înființează o nouă linie Expres
R.A.T.T. anunță înființarea unei noi linii Expres. Este vorba despre Expres 4 barat, care va circula, începând cu data de 13.09.2012, între Gara de Nord din Timișoara și Aeroportul Internațional „Traian Vuia”.

Autobuzele care vor circula pe linia Expres 4 barat vor opri în următoarele stații: Gheorghe Barițiu – Gara de Nord – Piața 700 – Bastion – Aeroport. Programul liniei Expres 4 barat va fi în funcție de cursele de pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia”, această linie fiind concepută pentru a deservi călătorii dinspre Aeroportul Internațional spre Gara de Nord și invers.

Biletele pentru o asemenea cursă sunt cele valabile pentru orice cursă Expres, iar prețul unui bilet este de 2,5 lei. Abonații de pe linia Expres 4 vor putea folosi și autobuzele care circulă pe noua linie Expres 4 barat.

Orarul este disponibil pe pagina de internet www.ratt.ro  


Șef Birou Relații Publice,
Silvia Oprea
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13851840