Întîlnire cu Ciprian Irimieș
Cartea de Nisip vă invită miercuri, 19 septembrie 2012, ora 19,00, la întîlnirea cu Ciprian Irimieș, inițiatorul proiectului FREE BIRD. Prezintă Bogdan Munteanu.

FREE BIRD înseamnă 45 de zile în care România este străbătută la pas, cu rucsacul în spinare și cazare la cort de 5 stele. Obiectivul propus este (re)descoperirea frumuseților României, a poveștilor de viață a experienței intense. Povestea acestui proiect o puteți afla miercuri la Cartea de Nisip.

Detalii despre proiectul FREE BIRD găsiți pe http://freebird.ro/

Ciprian Irimieș despre sine: "Mereu nostalgic, visez la vremuri de demult și vremuri ce vor veni. Cuprins între două lumi, mă regăsesc într-o continuă căutare, nedorind să descopăr ceva anume, însă chiar și un simplu semn de întrebare are puterea de a transforma viața cotidiană într-o aventură."

Născut pe 4 noiembrie 1982, Ciprian își desfășoară activitatea ca freelancer în fotografie și webdesign iar printre alte pasiuni de-ale lui se numără călătoria, speologia dar și actoria în aceeași măsură.


Victor Marian,
PR Cartea de nisip

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13409872