Proiecte pentru finanțare prin programul PHARE
Serviciile de specialitate ale Primăriei Municipiului Timișoara au predat, la începutul lunii februarie, două proiecte spre finanțare în cadrul programului PHARE,  a anunțat primarul Gheorghe Ciuhandu.

Primul proiect este realizat de către Primăria Timișoara, are ca temă “Reabilitarea spațiului public în centrul istoric Timișoara pentru dezvoltarea turismului” și este evaluat la aproximativ 3 milioane euro din care 10 la sută contribuția Consiliului Local Timișoara.

Al doilea proiect este realizat de către Primăria Municipiului Timișoara în colaborare cu, Consiliul Județean Timiș, are ca tema “Reabilitarea și revitalizarea fortificațiilor Cetății Timișoara - Bastion” și este estimat la aproximativ 6 milioane de euro din care 5 procente vor fi suportate din bugetul Consiliului Local Timișoara.


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13851967