Posturi blocate
La finalul lunii ianuarie 2005, printr-o ordonanță a guvernului, a fost suspendată ocuparea prin concurs a posturilor vacante, din statul de funcții, la data de 31 decembrie 2004. Acest act afectează serios activitatea Primăriei Timișoara, pe de-o parte pentru că posturile vacante nu pot fi ocupate și pe de altă parte pentru că nu pot fi înființate noi servicii.

În momentul de față, la Primăria Timișoara sunt angajate 392 de persoane dintr-un număr de 450 de posturi existente.

Chiar dacă Primăria Timișoara susține din propriul buget angajările făcute, și nu de la bugetul de stat, Guvernul a suspendat organizarea de concursuri.

De asemenea, Primăria este în imposibilitatea de a furniza noi servicii populației datorită faptului că nu poate angaja personal pentru aceste servicii. În această situație se află noul Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice de pe strada Telegrafului, care nu poate fi deschis pentru că nu are personal sau punerea în funcțiune a serviciului social de monitorizare informatizată, la domiciliu a persoanelor vârstnice. De asemenea, există servicii care au un număr mare de posturi vacante, cum este Cantina Socială unde s-au efectuat concedieri repetate.


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13851814