Se reia programul cu publicul, cu unele excepții
Programul cu publicul al Primăriei Municipiului Timișoara va fi reluat din 7 ianuarie 2013 la nivelul întregii primării, cu unele excepții:
  • La Serviciul Consiliere Cetățeni programul cu publicul se va relua din 10 ianuarie 2013.  
  • La Direcția Fiscală programul cu publicul va fi reluat din 14.01.2013.
Biroul Consiliere Cetățeni și Registratura și Biroul Impuneri Auto Persoane Fizice și Juridice  preiau și înregistrează toate declarațiile contribuabililor persoane fizice/juridice. Biroul Evidența Contribuabili și Încasări Bugetare încasează doar obligațiile constând în amenzi, încasarea impozitelor și taxelor locale fiind reluată din 14.01.2013. Serviciile de specialitate din cadrul Direcției Fiscale a Municipiului Timișoara eliberează certificate de atestare fiscală privind impozitele și taxele locale și alte venituri la bugetul local pentru persoane fizice și juridice pentru acele imobile pentru care nu este necesară prelucrarea informatică a datelor patrimoniale și/sau nu este necesară achitarea obligațiilor restante. Înregistrarea cererilor de eliberare a certificatelor de atestare fiscală va fi reluată din 07.01.2013.

Reamintim timișorenilor că pe site-ul www.primariatm.ro , există posibilitatea trimiterii de formulare on-line pentru: declarație de începere a lucrărilor (cerere tip conform Ordinului nr. 839/2009); declarație de încheiere a lucrărilor (cerere tip conform Ordinului nr. 839/2009); cerere eliberare duplicat AC/CU; cerere pentru aprobarea lucrărilor de construcții pentru imobile fără AC conform Legii 50/1991; cerere scutire impozit (doar pentru anul în care s-a executat lucrarea); solicitare eliberare plan de situație/plan încadrare în zonă/extras din PUG/PUZ/PUD; eliberare adeverință privind terenurile agricole deținute; solicitarea unui plan de aplicare a Legii Fondului Funciar; notificarea vânzărilor de lichidare; notificarea vânzărilor de soldare.

Pentru informații, sugestii și reclamații se poate apela Serviciul Call Center al Primăriei, la numărul de telefon 0256 - 969, care funcționează din 3 ianuarie 2013, cu program între orele 8 și 22, de luni până vineri.
 
Biroul Relații Publice, Învățământ, Cultură
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397574