Ateliere pentru copii
Cartea de Nisip și Emil Kindlein Museum organizează împreună ATELIERUL DE BIJUTERII ȘI CEASURI DIN LEMN destinat copiilor, începând cu data de 17 ianuarie 2013, data primului atelier.

Taxa de participare este de 95 lei / lună (4 întâlniri săptămânale) cu materialele incluse.

ATELIERUL DE BIJUTERII ȘI CEASURI DIN LEMN pune în valoare activitățile creative prin tehnici care stimulează o dezvoltare artistică armonioasă. Copiii vor învăța să lucreze cu lemnul în tehnici combinate (traforaj, pictură, gravură, inserții metalice etc.).

Vom realiza împreună casete de bijuterii, bijuterii, ceasuri și alte  obiecte funcționale din lemn. Prin acest nou concept dorim să participăm la reînvierea interesului față de meșteșuguri.

Atelierele sunt găzduite de d-nul Emil Kindlein muzician și artist bijutier, proprietarul muzeului.

Întâlnirile vor avea loc în fiecare joi și sâmbătă, începând cu datele de joi, 17 ianuarie(ora 17) și sâmbătă, 19 ianuarie (ora 11).

Înscrierile se fac la Cartea de Nisip (Str. V. V. Delamarina colț cu str. Alba Iulia). Detalii la tel.: 0756 158 765 sau la victor.marian@librariumgrup.ro.

Vârsta minimă recomandată pentru participare este de 7 ani.


Victor Marian,
PR Cartea de nisip 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397505