În premieră națională
Primarul Municipiului Timișoara, Nicolae Robu, s-a întâlnit astăzi în sala de consiliu cu reprezentanții Consiliilor Consultative de Cartier pentru a le prezenta un nou demers al administrației municipale pentru îmbunătățirea activității de deszăpezire.

În premieră națională în administrație, se lansează astfel un parteneriat, prin care Primăria a achiziționat 40 de freze pentru deszăpezirea trotuarelor, care vor fi date celor 19 Consilii Consultative de Cartier și instituțiilor subordonate municipalității, cum ar fi, de pildă, Filarmonica.

Pentru păstrarea utilajelor vor fi puse la dispoziție spații din școli, dar și unitățile de învățământ vor avea propriile freze pentru a deszăpezi trotuarele și curțile proprii.

Dacă proiectul se dovedește oportun, atunci Primăria va mai cumpăra astfel de utilaje.


Biroul Relații Publice


foto 1
foto 2
foto 3
foto 4
foto 5
foto 6
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397423