Invitație la plimbare cu Tramvaiul copiilor
La R.A.T.T. Ziua Copilului începe de vineri. În data de 31 mai vă propunem plimbarea tradițională cu Tramvaiul copiilor.

Prima cursă va fi de la ora 10.00, din depoul Take Ionescu, și va urma traseul: Piața Badea Cârțan – Piața Traian – Prefectură – Piața Libertății – Piața 700 – Catedrala Mitropolitană – Piața Maria – Piața Bălcescu – Sala Olimpia – Banatim – Piața Traian – depoul Take Ionescu.  Tramvaiul va circula din oră în oră, iar copiii și însoțitorii nu vor avea nevoie de bilet. Ultima plecare este la ora 16.00 din depoul Take Ionescu.

În așteptarea tramvaiului, copiii vor fi ocupați cu două ateliere de pictură și de lucru manual, de la 10.30 și de la 12.00, cu momente de teatru, jocuri și multă voie bună, toate în incinta depoului Take Ionescu.

Sâmbătă, 1 iunie, Tramvaiul copiilor se mută cu atelierul de pictură în Piața Libertății, unde va staționa de la ora 10.00 până la ora 15.00.

Vă așteptăm cu drag!


Șef Birou Relații Publice,
Silvia Oprea

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 08.04.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13517701