Adopții în cartierele Timișoarei prin programul de târguri ' Și mie îmi stă bine în lesă '
Când  aveți dubii în ceea ce privește rasa întrebați-vă singuri: De ce nu un câine maidanez? Un câine mai puțin pretențios și poate mai puțin arătos, dar cu siguranță mai recunoscător că a fost salvat. Dragostea și afecțiunea unui câine nu țin cont de origini, rasă, mărime sau culoare. Fiecare câine merită un stăpân sau în spiritul târgurilor noastre  - și lui îi stă bine în lesă alături de voi.

Acestea fiind spuse, vă invităm în data de 01.06.2013, pe platoul din fața Parcului “Ion Creangă “ unde Primăria Municipiului Timișoara, prin Direcția de Mediu,  alături de societatea Danyflor și Asociația Ecovet vor organiza următorul târg de adopții canine.

Un târg mai special pentru ca vom avea pe langă cățeii, deparazitați, vaccinați, sterilizați, microcipați și cu carnete de sănătate care își caută stăpâni vor fi și alte evenimente cum sunt:
concursuri de desene pe asfalt pentru cei mici sau face-painting pentru cei ce-și doresc sa se transforme în căței sau pisici pentru o zi și multe altele.
Târgurile de adopții canine, organizate sub deviza „ Și mie îmi stă bine în lesă!”,  vor continua pe parcursul acestui an, scopul fiind promovarea adopțiilor și a creșterii responsabile a animalelor de companie.

Pentru toți cei care își aleg cel mai bun prieten cu sufletul se vor organiza târguri de adopții bilunare unde vor fi aduși câini microcipați, deparazitați, vaccinați și sterilizați proveniți din adăpostul de animale. Calendarul târgurilor de adopție organizate de Primăria Municipiului Timișoara împreuna cu societatea Danyflor și Asociația Ecovet este:

Adopții în cartierele Timișoarei  prin programul de târguri
“ Și mie îmi stă bine în lesă “
1 iunie  - activitate specială organizată pe platoul din fața Parcului Copiilor
15 iunie –    Calea Șagului Parcul Clăbucet
29 iunie –     Parcul Carmen Silva –str.Romulus /Doja
13 iulie –    Parcul Bihor
27 iulie –    Pădurice Soarelui
10 august –    Calea Aradului – Parcare mag Emag/Motul  lângă loc de joacă
24 august –    Parcul Bucovina
07 septembrie – Parcul Central / Justitței
21 septembrie – Freidorf – Parcul Liceul Auto
05 octombrie – Ziua Internațională a Animalelor  - activitate specială zilele porților deschise la Danyflor( 4 – 6 octombrie )
19 octombrie – Steaua Loc  de joacă – canisită
Târgurile vor avea programul organizat între orele 10.00 – 12.30 cu excepția evenimentelor speciale care vor avea program prelungit în funcție de activitățile programate.
În cazul în care în ziua târgului până la ora 9.00 timpul este nefavorabil acesta se anulează.

VICEPRIMAR,
DAN DIACONU

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 08.04.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13517549