Program prelungit în Parcul Copiilor
Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timișoara și-a deschis porțile anul trecut la 1 iunie, de Ziua Copilului, cei mici fiind invitați să se relaxeze în diversitatea de zone de agrement și jocuri.

Din suprafața de peste 6 ha a întregului parc, aproximativ 4,5 ha este zonă verde gazonată și cuprinde peste 1.100 de arbori, arbuști și plantații, adăugându-se totodată 103 echipamente de agrement pentru copii. Toate acestea împreună cu trenulețul, caruselul și circuitul de canoe permit copiilor, dar și însoțitorilor acestora – părinți și bunici, o bună relaxare și o refacere fizică.

Având în vedere solicitările mai multor cetățeni, părinți, bunici și nu numai, conducerea Primăriei Municipiului Timișoara a stabilit ca programul de funcționare al parcului să fie cuprins între orele 900- 2400, în ideea apropierii sezonului cald și a vacanței de vară a copiilor, astfel încât aceștia să poate beneficia de acest spațiu de recreere, diferit de cele din cartiere.

Ziua de luni a fiecărei săptămâni va fi o zi în care se vor face intervențiile cu lucrări de reparații curente la echipamente, dar și întreținerea zonelor verzi gazonate și a vegetației.

Cu speranța că și cetățenii împreună cu copii vor sprijini funcționarea în bune condiții a parcului, printr-un comportament adecvat, îi asigurăm pe toți aceștia de o deschidere totală și o colaborare pentru ca acest parc să satisfacă doleanțele tuturor, atât mici cât și mari.


VICEPRIMAR,
DAN DIACONU

comunicat
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397523