Alege pe cine ai vrea să vezi de Ziua Timișoarei!
Primăria Municipiului Timișoara organizează și în acest an o serie de evenimente pentru a marca ziua de 3 August, dată la care sărbătorim împreună Ziua Timișoarei.

Pentru a decide asupra artiștilor care vor urca pe scenă în data de 3 August 2013, Primăria Timișoarei face un sondaj de opinie în rândul timișorenilor. Așadar, cei interesați pot să – și exprime preferințele accesând site – ul instituției www.primariatm.ro, până vineri, 5 iulie a.c. inclusiv.

Printre numele artiștilor care ar putea concerta la Timișoara se află Andreea Banică, Smiley, Alex Velea, Ruby, Sore, Delia, Vunk, Alb Negru, Datina, Hara, Ami, Celia, Liviu Hodor, Ianna, What’s Up, Marius Moga, Grasu XXL, Puia, DJ Georgescu & Lara, Like Chocolate, Nico.

În perioada 2 – 4 august 2013,  în Piața Victoriei vor avea loc mai multe evenimente organizate de municipalitate pentru a sărbători Ziua Timișoarei.


Direcția Comunicare

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13848874