Un nou târg de adopții canine
Primăria Municipiului Timișoara prin Direcția de Mediu vă invită la a XI-a ediție a târgului de adopții canine, organizat sâmbătă, 21 septembrie 2013, între orele 10.00 – 12.30, în Parcul Petofi Sandor din Freidorf.

Aproximativ șaisprezece câini și în jur de zece pisici de diverse talii și vârste, însă toți deparazitați, vaccinați, sterilizați, microcipați și cu carnete de sănătate sunt dornici de afecțiunea voastră și așteptă nerăbdători să deveniți noii lor stăpâni, față de care să-și arate devotamentul și recunoștința.

Târgurile de adopții canine organizate sub deviza ”Și mie îmi stă bine în lesă!”  vor continua, fiind organizate bilunar în scopul promovării adopțiilor și creșterii responsabile a animalelor de companie.


Direcția de Mediu

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397453