La Timișoara va fi marcată Ziua Europeană a Troleibuzului
În premieră în România, Primăria Municipiului Timișoara și R.A.T.T. anunță aniversarea Zilei Europene a Troleibuzului, eveniment care va avea loc în data de 21 septembrie 2013. Aflată la a patra ediție, Ziua Europeană a Troleibuzului se aniversează deja în Polonia, Germania, Ungaria, Italia, Austria și Cehia.

Sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 10.00, pe strada pietonală Mărășești se vor ține lecturi pentru copii într-un troleibuz. Până seara, la ora 20.00, troleibuzul va fi pictat de artiștii de la festivalul Street Art cu motive adaptate transportului.

Evenimentul care va fi cuprins în cadrul Săptămânii Mobilității Europene va avea și o acțiune a mai multor angajați R.A.T.T., care vor împărți în troleibuze materiale promoționale ce vor sublinia importanța transportului verde, sub deviza „Verde, Curat, Inteligent”.  
    
În cadrul săptămânii mobilității duminică, 22 septembrie, din Piața Libertății va circula gratuit tramvaiul turistic pe traseul istoric însoțit de un ghid. Prima cursă va pleca la ora 16.00 din Piața Libertății, apoi la 17.00 și la 18.00. Tramvaiul nu va opri în stațiile de pe traseul.


Silvia OPREA,
Relatii Publice R.A.T.T.


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397289