Ziua Serviciilor Publice
PRIMA EDIȚIE A ZILEI SERVICIILOR PUBLICE!
 
Primăria Municipiului Timișoara vă invită, sâmbătă, 12 octombrie, în Piața Unirii și Piața Libertății, între orele 10-20, la prima ediție românească a Zilei Serviciilor Publice!
 
Ziua Serviciilor Publice a fost gândită de Națiunile Unite ca o amplă desfășurare de forțe, la care participă instituțiile de însemnătate publică.
 
În premieră, toamna aceasta, în cele două piețe centrale ale Timișoarei, respectiv Piața Unirii și Piața Libertății, peste 20 de instituții vă așteaptă cu standuri, utilaje, demonstrații specifice, muzică și teatru.
 
Deschiderea oficială a pavilioanelor va avea loc la ora 10, în paralel cu un spectacol oferit de Casa de Cultură a Municipiului, pe scena amplasată în Piața Unirii.
La ora 11, pe scena centrală, vor urca primarul Timișoarei, Nicolae Robu și primarul orașului München, Hep Monatzeder, invitatul special al zilei.
 
Ziua Serviciilor Publice va mai oferi vizitatorilor spectacole de teatru ale  Teatrului pentru Copii și Tineret MERLIN și Teatrului  Maghiar de Stat „Csiky Gergely", un moment artistic al Casei de Cultură a Studenților, un concert al Fanfarei Garnizoanei Timișoara și un concert rock al trupei Desant.
 
Copiii, tinerii în general, vor avea parte de numeroase surprize la standurile instituțiilor participante, mini concursuri, demonstrații, oferirea de materiale promoționale.

Vă așteptăm!
 
Program

atasament 1
afis
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397279