Stand inedit al Aquatim la Ziua Serviciilor Publice
În această toamnă, în premieră națională, pe 12 octombrie, în Piața Unirii și Piața Libertății, Primăria Timișoara va da startul evenimentului numit Ziua Serviciilor Publice.

Vor fi prezente peste 20 de corturi ale diverselor instituții publice, utilaje specifice – mașini de poliție, pompieri, salvări, utilaje pentru gunoiul menajer, vome, vidanje – va fi o zi plină de spectacole, activități interactive, mini concursuri și multe surprize.

Aquatim va fi parte a Zilei Serviciilor Publice cu un super stand: vom prezenta sistemul nostru de hărți electronice ale subteranelor Timișoarei (GIS) și-l vom explica și pe înțelesul nespecialiștilor, vom oferi detalii legate de pierderile de apă, mai ales despre cum pot fi detectate și evitate acestea, vom aduce o parte din „istoria” noastră, sub forma unor documente scrise și fotografiate, unice, de la jurnale sau însemnări ale lui Stan Vidrighin până la hărți ale canalizării de odinioară, de la calcule de-acum 100 de ani până la poze ale celor care au gestionat destinele Timișoarei, atunci.

Mai mult, Aquatim va oferi o demonstrație practică de intrare în „rărunchii” unei guri de canal din Piața Unirii, cu ajutorul super robotului nostru, Gulliver, activitate care, sperăm noi, va stârni la maxim interesul vizitatorilor noștri.

Nu vor lipsi nici mascotele noastre, Clara murdărica și Clara curățica, sau atracțiile, momentele, sesiunile de desen, cadourile, toate destinate copiilor.
Manifestările vor debuta la ora 10 și se vor încheia cu concertul rock al trupei Desant, de la orele 19.

Vă așteptăm la standul Aquatim!


Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director General

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397500