Modificare de program
Având în vedere apropierea sezonului rece, precum și începutul noului an scolar, care duc la scăderea numărului de vizitatori, Parcul Copiilor ”Ion Creangă” își va scurta programul de vizitare. Astfel, noul orar va fi între orele 09 - 20, iar funcționarea unor echipamente de joacă (trenuleț, circuit canoe) va fi sistată.

Ziua de luni a fiecărei săptămâni va fi o zi în care se vor face intervențiile cu lucrări de reparații curente, dar și întreținerea zonelor verzi gazonate și a vegetației.

Din primăvara anului 2014, odată cu reîncălzirea vremii, se va reveni la actualul program de funcționare, respectiv 09-24.

Cu speranța că și cetățenii împreună cu copii vor sprijini funcționarea în bune condiții a parcului printr-un comportament adecvat, îi asigurăm pe toți aceștia de deschidere totală și o colaborare pentru ca acest parc să satisfacă dorințele tuturor, mici și mari.

De asemenea, facem precizarea că și Grădina Zoologică Timișoara va funcționa după noul orar. Programul de iarnă (în perioada 1 octombrie 2013 – 14 aprilie 2014) va fi următorul:
marți – duminică:  10.00 - 17.00.
    
Ziua de luni a fiecărei săptămâni va fi o zi în care se vor face intervențiile cu lucrări de reparații curente, în funcție de necesități la habitate și la zonele adiacente acestora.

Orarul de funcționare pentru Grădina Zoologică Timișoara poate fi consultat și pe adresa http://www.carpatzoo.ro/.


VICEPRIMAR,
DAN DIACONU


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397344