Desemnarea președinților secțiilor de votare și a locțiitorilor acestora
Având în vedere dispozițiile art. 19 alin. (2) – (6) din Legea 35/2008, în vederea organizării alegerilor parțiale pentru Camera Deputaților în Colegiul uninominal nr. 3 din Circumscripția electorală nr. 37 - Timisoara, pentru desemnarea președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare și a locțiitorilor acestora, persoanele care doresc să își exprime disponibilitatea de a deține aceste funcții și care îndeplinesc condițiile prevăzute de lege (să aibă, de regulă, studii juridice sau cel puțin studii medii, nu fac parte din nici un partid sau formațiune politică, nu sunt candidați sau rude ale candidaților până la gradul al patrulea și au exercițiul drepturilor electorale), pot depune solicitarea la Primăria Municipiului Timișoara, etajul 1, camera 103, de luni până vineri, între orele 9-15.
 
Depunerea solicitărilor se va face până în data de 30.04.2014. Solicitanții vor depune alăturat cererii de înscriere actul de identitate în copie și diploma de studii în copie.

Persoanele interesate vor putea participa la programul de instruire ce va fi organizat de Autoritatea Electorală Permanentă până la momentul comunicării spre avizare a listelor în vederea desemnării, prin tragere la sorți, a președinților birourilor secțiilor de votare și a locțiitorilor acestora.
 
 
 PRIMAR,                                                               
 NICOLAE  ROBU                     
                           
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13409023