A fost inaugurat noul Centru pentru sectorul IT&C
Municipiul Timișoara a semnat contractul de finanțare nerambursabilă pentru obiectivul “Infrastructură regională de afaceri și inovare în sectorul IT&C” în 23.07.2012, ajustat prin acte adiționale în 25.04.2013 și 19.09.2013.

Valoarea aprobată a proiectuluia fost de 19.1 milioane lei, din care suma nerambursabilă a reprezentat7.2 milioane lei.
Prin licitație și modul de implementare, obiectivul a fost realizat cu 17.7 milioane lei, realizandu-se o economie de 1.4 milioane lei.

Ordinul de începere a lucrărilor a fost semnat de Primarul Nicolae Robu în data de 30.07.2012. Proiectul s-a finalizat în termen, astfel încât banii europeni au fost folosiți la maximum, fără niciun fel de pierderi.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă realizarea unei structuri locale de sprijinire a afacerilor pentru încurajarea inițiativei antreprenoriale locale, într-un domeniu de importanță strategică pentru îndeplinirea viziunii de dezvoltare a Polul de Creștere Timișoara - tehnologia informației și telecomunicații – în vederea dezvoltării durabile a mediului de afaceri din această zonă.

Noua clădire de birouri a fost construită în regim D+P+4E,cu o suprafață desfășurată de 6.311,75 mp, incluzând spații pentru recepție, spații pentru birouri firme: preincubare, incubare (28 firme), consolidare (24 firme), 2 birouri all inclusive, spații pentru organizarea de evenimente/training/conferințe: sală expozițională, 2 săli de conferință care se pot uni într-o singură sală, 3 săli de seminar, 3 săli ședință, un birou preincubare, spații pentru servicii specializate/intermediate (consultanță afaceri, contabilitate), precum și spații informale, de deservire: cantină și spații administrative: 2 birouri administrație, anexe (grupuri sanitare și grupuri sanitare speciale, depozitare, spații tehnice, bucătării, etc).
 
În cadrul proiectului s-a realizat dotarea cu echipamente de specialitate și alte dotări (mobilier, birotică, tehnică de calcul, dotări audio și video pentru conferințe) a structurii de susținere a afacerilor.
 
 
PRIMAR,
NICOLAE ROBU

foto 1, foto 2, foto 3, foto 4
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13410016