Târg de biciclete în 'Săptămâna Mobilității'
Primăria Municipiului Timișoara organizeză, în perioada 20 - 21 septembrie 2014, a IV - a ediție a târgului de biciclete, eveniment ce se va desfășura pe strada Mărășești.

Agentii economici, dar și persoanele fizice care doresc să participe la acest târg sunt rugate să depună o scrisoare de intenție (care să cuprindă datele de contact), însoțită de fotografii ale produselor ce se doresc a fi expuse spre vânzare, până la data de 17.09.2014, la Primăria Municipiului Timisoara, camera 12, pentru Direcția Comunicare sau la e-mail: adriana.indries@primariatm.ro.

Produsele acceptate sunt: biciclete, trotinete, triciclete, rolele, skate-uri. Participarea la târg se face în baza avizului emis de Primăria Municipiului Timișoara.

“Săptămâna Mobilității” este o campanie a Uniunii Europeane de sensibilizare a cetățenilor cu privire la folosirea transportului în comun, a bicicletelor și a mersului pe jos, în detrimentul transportului auto.

În cadrul proiectului “Săptămâna Mobilității”, Comisia Europeană invită de mai bine de zece ani municipalitățile din Uniunea Europeană să ia măsuri pentru îmbunătățirea calității vieții cetățenilor, creând astfel orașe mai puțin poluate.

Astfel, proiectul promovează formele alternative de transport, reducerea emisiilor de gaze, a efectului de seră și reducerea factorilor poluanți care contribuie la dezvoltarea bolilor respiratorii și dăunează mediului înconjurător. Ca mijloc principal de realizare a fost propus mersul pe jos sau cu bicicleta.

“Săptămâna Mobilității” se va desfășura în perioada 16.09 - 22.09.2014.


Direcția Comunicare
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13848693