A XIV - a ediție a Săptămânii Calității Timișorene
Primăria Municipiului Timișoara și Asociația Generală a Inginerilor din România – Sucursala Timiș,în colaborare cu Universitatea Politehnică din Timișoara, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului Regele Mihai I din Timișoara și Universitatea de Vest din Timișoara,organizează în perioada 10-14 noiembrie 2014  „SĂPTĂMÂNA CALITĂȚII TIMIȘORENE”.

Manifestarea, aflată la a XIV-a ediție, se înscrie în programul general de implementare, în parteneriat public – privat, a Conceptului Strategic de Dezvoltare Economică și Socială a Zonei Timișoara, Direcția 2, Obiectivul 1, Subobiectivul 2, care stipulează: „Asigurarea competitivității produselor zonei pe piețe europene,  afirmarea „mărcii timișorene” ca expresie a nivelului calitativ ridicat al activităților economico-sociale ale zonei”.

œSăptămâna Calității Timișoreneœ se desfășoară concomitent cu săptămâna Europeană a Calității și are ca temă „Calitate pentru sănătate”.  În această perioadă sunt programate simpozioane, mese rotunde, conferințe și seminarii pe tema calității, în mai multe instituții din Timișoara.
Simpozionul de deschidere a œSăptămânii Calității Timișoreneœ va avea loc  luni, 10 noiembrie 2014, începând cu ora 12:00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara.
 
                                               
NICOLAE  ROBU,
PRIMARUL  MUNICIPIULUI  TIMIȘOARA

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397553