Târg de adopții canine în Parcul Adolescenților
Târgurile de adopții canine, organizate sub deviza „Și mie îmi stă bine în lesă!”, vor continua pe parcursul acestui an, scopul fiind promovarea adopțiilor și a creșterii responsabile a animalelor de companie.

Pentru toți cei care își aleg cu sufletul cel mai bun prieten, se vor organiza târguri de adopții bilunare, în cadrul cărora vor fi promovați câini microcipați, deparazitați, vaccinați și sterilizați, proveniți din adăpostul de animale al societății „Danyflor”. Nu vom discrimina nici iubitorii de pisici, care vor avea același regim ca și "prietenii" lor lătrători.

Târgurile de adopție sunt organizate de Primăria Municipiului Timișoara împreună cu societatea „Danyflor”. În cadrul manifestării, medici veterinari și voluntari vor putea răspunde întrebărilor dumneavoastră privind modul de îngrijire a animalelor de companie și legislația specifică în vigoare.

Programul de adopții din acest an a început în data de 21 februarie,  la sediul adăpostului situat pe DN 59 km 12 +200, până în prezent fiind organizate patru târguri în cadrul cărora au fost adoptate 29 de animale de companie.

Pentru a avea parte de cât mai mulți vizitatori, mărind astfel șansele cățeilor de a-și găsi un stăpân, lunar, aceste manifestări vor avea loc și în cartierele municipiului Timișoara.

Astfel, vă așteptăm în data de 04.07.2015, în Parcul Adolescenților.

Târgurile vor avea programul organizat între orele 10.00 -14.00.

În cazul în care, în ziua târgului, până la ora 10.00, timpul este nefavorabil, acesta se anulează.


VICEPRIMAR,
DAN DIACONU
 
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13640194