Scrisori pentru Moș Crăciun
Pe adresa Târgului de Crăciun organizat de Primăria Municipiului Timișoara în Piața Victoriei a sosit următoarea scrisoare:
 
Dragii  Moșului,
Am lasat la Târgul de Crăciun, lânga brad, vizavi de Atelierul Moșului, o cutie mare unde aștept să primesc scrisori de la copiii cuminți.
În seara de 19 decembrie, la ora 17.30, atunci când voi ajunge la Târgul de Crăciun din Timișoara, voi dărui cadouri copiilor care mi-au  scris cele mai frumoase  și interesante scrisori.
ATENȚIE! Îmi vor putea scrie doar copiii care au între 3 și 10 ani împliniți și au fost tot anul cuminți și ascultători.
Cei  care nu știu să scrie pot fi ajutați de părinți și bunici.

Scrisorile  le  primesc până în  data  de 16 decembrie  si trebuie să conțină numele, vârsta si numărul de telefon al celui care semnează scrisoarea!
Vreau sa le mulțumesc celor care vor fi alături de mine în seara de 19 decembrie să împart darurile: Primăria Municipiului Timișoara, Casa de Cultură a Municipiului și UPC România.
 
Cu dragoste,
Moș Crăciun

 
În data de 19 decembrie, de la ora 17.30,  Moș Crăciun va sosi pe scena din Piața Victoriei, în cadrul spectacolului Poveste magică de Crăciun – un eveniment de cântece și dansuri cu Piti Show Radio Timișoara, Compania Junior Phantasia și Trupa de teatru a Școlii generale nr. 7 Sfânta Maria. Cu această ocazie, se vor împărți cadouri copiilor și vor fi premiate cele mai frumoase scrisori trimise Moșului.  
 
Atenție, Moșul primește scrisori de la copii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, până în data de 16 decembrie, în cutia pe care a lăsat-o la Târgul de Crăciun, lângă brad.
 
 
Direcția Comunicare
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397417