Revelion în Piața Victoriei
Primăria Municipiului Timișoara și Casa de Cultură a Municipiului îi invită pe toți timișorenii care nu au alte planuri pentru noaptea trecerii dintre ani să petreacă Revelionul în aer liber, în Piața Victoriei, unde sunt programate mai multe concerte:

21.00 – Lambrino
22.00 – Phaser
23.00 – Cargo
24.00 – Foc de artificii

Lambrino a colaborat cu Simona Nae pentru primul single al acestuia "Gheață și Foc". Lambrino a mai cântat alături Hara și Talisman. Cu un show complex, modern și dedicat tinerilor, Lambrino prezintă un playlist alcătuit din piese proprii și piese prelucrate după hituri de top.

Muzica și show-ul trupei Phaser se caracterizează prin energie, dinamică și atitudine, adunând foarte multe aprecieri în rândul publicului. Phaser s-a facut remarcată în cadrul semifinalei naționale Eurovision 2013, cu piesa “Pour toi et pour moi”, de altfel primul single oficial al trupei. În prezent, trupa are 5 single-uri, 3 videoclipuri și lucrează intens la piese ce vor fi lansate în curând. Phaser înseamnă: Carina Dumitru-voce, Radu Racz-bass, Lucian Oprișan-clape, Arnold Birta-tobe și Sebastian Barzeianu-chitară.

De-a lungul timpului, trupa Cargo, înființată în anul 1985 a trecut prin diverse transformări, fără  a renunța la principiile sale, prezentându-ne un rock curat, profesionist, păstrându-și publicul fidel, cucerind noi și noi fani, încântându-ne cu hiturile lor și oferindu-ne mereu concerte remarcabile. Cargo înseamnă acum: Adi Bărar - chitara Adrian Igrișan - voce Tavi Pilan- tobe Ionuț Cârjă - clape și Florin Barbu – bass.

Președintele Klaus Iohannis a decorat, pe 1 decembrie, trupa Cargo cu Ordinul "Meritul Cultural" în grad de Cavaler, categoria B "Muzica", "cu prilejul aniversării a 30 de ani de existență a formației Cargo, pentru contribuția deosebită la promovarea muzicii rock în România și îmbogățirea patrimoniului acestui gen muzical, pentru remarcabile interpretări muzicale".
 

Direcția Comunicare
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13863556