Înscrieri la Târgul de Crăciun
Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, Primăria Municipiului Timișoara, prin Casa de Cultură a Municipiului, organizează cea de - a X – a ediție a Târgului de Crăciun, în perioada 1 decembrie 2016 – 8 ianuarie 2017.

Căsuțele vor fi amplasate în Piața Victoriei, pe platoul din fața Parcului Copiilor “Ion Creangă” și în piațeta de lângă Școala Generală nr. 30, în zona Soarelui.
Expozanții interesați de participarea la Târgul de Crăciun vor trebui să depună, în intervalul 24 octombrie - 4 noiembrie 2016, la Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, str. Miron Costin nr. 2 (orar: luni – vineri 11.00 – 15.00), următoarele documente:
·         formular (word) de participare la Târgul de Crăciun;
·         CD cu poze și lista produselor comercializate;
·         copie xerox după actele firmei;
·         certificat de calitate sau orice alt document care atestă calitatea și specificul produselor comercializate;
·         copie contract de colectare uleiuri și grăsimi alimentare uzate, încheiat cu un operator economic specializat
·         copie contract de colectarea și evacuarea a deșeurilor, încheiat pe perioada târgului cu o societate specializată

De asemenea, expozanții care comercializează produse alimentare au nevoie de avizul prealabil al Direcției Sanitar Veterinare.
 
Totodată, pentru buna funcționare a activității, trebuie precizate detaliile referitoare la logistica necesară (curent electric, apă și altele).
 
În urma selecției, vor fi admise cele mai bune dosare înscrise, astfel încât oferta târgului să fie cât mai atractivă și mai diversificată.


Direcția Comunicare

formular

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13848567